Nokia 6210 Navigator

Nokia Maps uygulamasının ön plana çıktığı kayar kapak tasarımı ve siyah rengi ile göz alıcı bir cep telefonu 2.4 inç büyüklüğündeki 16 milyon renkli ekranı, yüklenebilir temaları, polifonik melodileri ve 3d ses teknolojisi. Symbian OS işletim sistemini kullanan bu telefona istediğiniz yeni programları yükleyerek telefon özelliklerini daha da arttırabilirsiniz. 120 MB kullanıcı hafızası, gprs, wap, 3g, bluetooh, mp3 çalar gibi gelişmiş özellikleri bulunmaktadır.

Piyasadaki fiyatı 600 TL civarında.

Nokia N78

cep
Bar tipi olarak dizayn edilmiş bir cep telefonu 16 milyon renkli ekranı ve 2.4 inç büyüklüğündeki ekranı ile bir multimedya telefonu diyebiliriz. Stereo Speakers ile kulaklıksız muzik dinleme keyfini çıkarın. 3. 15 megapiksel kamerası ile en güzel anların videosunu veya fotoğrafını çekerek ölümsüzleştirin. 70 mb dahili ve arttırılabilir microSD hafıza kartı ile müzik, fotoğraf ve video depolayabilirsiniz. Bluetooh, FM radyo, ajanda, alarm gibi stantard özellikler. Fotoğraf/Video Editörü ile çektiğiniz resimleri düzeltebilir, eklemeler yapabilirsiniz.

Nokia N96

Dış görünüş olarak bir tasarım harikası diyebileceğimiz bir multimedya cep telefonu Kayar kapak tasarımı siyah alaşımlı dış dizaynı 2.8 inç büyüklüğündeki ekranı ile göz alıcı. 5 megapiksel yüksek çözünürlüklü kamerası ile profesyonel fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. TV çıkışı ile çektiğiniz videoları TV'de izleyebilirsiniz. 16GB hafıza kartı ile bir çok fotoğraf ve video saklayabilirsiniz. Ofis programları ile döküman yazabilir paylaşabilirsiniz.

Nokia 5000

Bar tipi olarak dizay edilen gençlere yönelik bir cep telefonu 1.3 megapiksel kamerası, fm radyosu, bluetooh özelliği ile sadeliği sevenler için birebir.
Kaliteli dış görünüşü ve tuş dizaynı ile hoş bir görünüm.

Nokia 5320 XPress Music

Daha önce tanımını gerçekleştirdiğimiz Nokia 5310 benzer olan bu telefon tam bir müzik seti gibi işliyor diyebiliriz. Yüksek ve kaliteli sesi, göz alıcı dış dizaynı ile genç ve genç kalanlara yönelik. 3G hızlı wap teknolojisi ile hızlı bir şekilde internete bağlanabilirsiniz. 2 megapiksel kamerası ve flaşı ile en güzel anları yakalayın ve 16 milyon renkli ekranında görüntüleyin. 140 mb dahili ve 8GB kadar arttırılabilir hafızası mevcut.

Nokia 3600 Slide

Kayar kapak tasarımı farklı dış dizaynı ile ilgi çeken bir cep telefonu 3G hızlı internet teknolojisi ile en hızlı wap deneyimi. 5 yönlü navigasyon tuşu ile kolay bir kullanım sunan tuş takımı. 3.15 megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile çektiğiniz fotoğraf ve video'yu 240 x 320 piksel, 2 inç çözünürlüğünde ve büyüklüğündeki ekranında görüntüleyin. 30GB dahili ve 8GB'ye kadar arttırılabilir hafıza kartı ile telefonunuzu bir depo olarak kullanabilirsiniz. Fm radyosu, tv çıkışı, nokia haritaları ise diğer özellikleri arasında. Bu cep telefonun piyasada fiyatı ortalama 450 TL civarında.

Nokia E66

3 G bant teknolojisi ile hızlı bir internet deneyimi. 240 x 320 piksel, 2.4 inç ekran çözünürlüğü ile eğlence ve multimedya cep telefonu 5 Yönlü Scroll Tuşu ile kolay kullanım. Ayrıca hız ölçer sensörü ile önünüzden hızla geçen nesnelerin hızını ölçebilirsiniz.
3.15 megapiksel kamerası ile en güzel anları yakalayabilirsiniz. 8G kadar arttırılabilir hafızası ile telefonda döküman, mp3 ve video arşivi oluşturabilirsiniz. Bluetooh teknolojisi sayesinde dökümanlarınızı diğer arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. FM radyo ve 264 saat bekleme süresi ile her zaman yanınızda.

Nokia 6208c

Yakında piyasaya çıkacak olan Nokia 6208 cep telefonu Telefonun en önemli özelliği ile özel kalemi ve dokunmatik ekranı ile el yazısını tanıma özelliği. 3.15 megapiksel kamerası ile kalitesi yüksek fotoğraflar çekebilir izleyebilirsiniz. Telefonun kutusunda 1GB hafıza kartı standart olarak çıkmaktadır, eğer yetersiz görürseniz 8GB kadar arttırılabilir hafızası ile telefonunuzda mp3, video, döküman arşivi oluşturabilirsiniz. FM radyosu ve 300 saat bekleme süresi ile her zaman yanınızda.

Nokia E71

Nokia tarafından iş adamlarına yönelik üretilen bir ofis cep telefonu diyebiliriz. 3G hızlı internet teknolojisi ile dökümanlarınızı hızlıca internet üzerinden paylaşabilirsiniz. 2.36 inç büyüklüğünde 16 milyon renkli ekranında yazı yazabilir, oyun ve video izleyebilirsiniz. Telefonunun kendi içerisinde 110 mb dahili hafıza bulunuyor eğer bunu yetersiz görürseniz 8GB kadar yükseltebilirsiniz. Word, exel programlarını çalıştırabilir dökümanlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Telefonun ortalama fiyatı 1000 TL civarında.

Nokia 7610 Supernove

Kayar kapak tasarımı eğlenceli dış görünüşü ile gençlere yönelik bir cep telefonu 99 gram ağırlığı ile çok hafif. 240 x 320 piksel, 2 inç çözünürlüğündeki ekranında oyunlar oynayabilir videolar izleyebilirsiniz. 3.15 megapiksel kamerası ile en güzel fotoğrafları çekin. SMS, MMS, E-Posta, Hızlı Mesajlaşma ile günlük hayatınızı kolaylaştırır. 64 MB dahili ve 2GB kadar arttırılabilir hafızası ile sevdiğiniz müzik ve dosyaları yanınızda taşıyabilirsiniz.
Cep telefonun piyasadaki ortalama fiyatı: 526.53 YTL civarında.

Nokia 8800 Carbon Arte


3G bant teknolojisi ile istediğiniz yerden en hızlı internete bağlanabileceğiniz bir cep telefonu . Siyah alaşımlı dış gövdesi kayar kapak tasarımı ile daha çok prestij sahibi beylere hit ediyor. 240 x 320 piksel, 2.0 inç ekranı ile oyunlar oynayabilir, video izleyebilirsiniz. 3.15 MB çözünürlüğündeki kamerası ile en güzel anları yakalayın. 4 GB kullanıcı hafızası ile dökümanlarınızı telefonunuzda taşıyabilirsiniz. 300 saat bekleme süresi ile her zaman yanınızda.

Nokia N79

Nokia N79 cep telefonu
Son hızlı en son piyasaya çıkan cep telefonları tanıtmaya devam ediyorum. Bugünkü harika telefonumuz Nokia şirketi tarafından çıkartılan n79, 3G hızlı internet bağlantısı ile wap sayfalarında hızlıca dolaşabilir, internetten dosya aktarabilirsiniz. Stereo speakers ile kulaklıksız müzik dinleme keyfini çıkarın.
Symbian OS 9.3 işletim sistemi ile en son sürüm program ve oyunları telefonunuza yükleyebilirsiniz. Kendi içerisinde bulunan 50 MB hafızası size yetersiz geliyorsa microsd hafıza kartı ile telefonunuzun hafızasını 8GB'ye kadar yükseltebilirsiniz. Tv çıkışı ile çektiğiniz video ve fotoğrafları televizyonuzda izleyebilirsiniz. 372 saat bekleme süresi ile her zaman yanınızda. Telefonun fiyatı piyasada ortalama 850 Tl civarında.

Nokia N85

16 milyon çözünürlükteki ekranı, 3G hızlı bant teknolojisi ile çağa ayak uydurmak isteyenlerin sahip olması gereken bir cep telefonu. Kayar kapak tasarımı, kaliteli tuş ve ekran görüntüsü ile cep telefonunda kaliteyi arayanlar için birebir. Stereo speakers ile eşsiz bir müzik dinleme keyfini yaşayın. 5 megapiksel kamerası otofokus ve flaş özelliği ile en güzel anları yakalayın. 8GB microsd hafıza kartı ile telefonunuzda dosya ve müzik arşivi oluşturabilir, bluetooh ile de arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

3G bant teknolojisi 360 x 640 piksel, 3.2 inç büyüklüğündeki TFT dokunmatik ekranı ile kolay ve eğlenceli bir kullanım.
El yazısı tanıma özelliği ile özel kalemi ile tuşlara dokunmadan yazı yazın.
Symbian OS v9.4 işletim sistemi ile en son çıkan oyun, yazılımları telefonunuza kolaylıkla yükleyebilirsiniz.
3.15 megapiksel çözünürlüğündeki optik, flaş ve otofokus özelliğindeki kamerası ile en güzel fotoğrafları ve videoları yakalayın.
Bluetooh, MP3 Çalar, FM radyo özelliği.

Nokia 2323 Classic

En kullanışlı en kaliteli cep telefonlarını üreten Nokia firmasından sadeliği ve kolay kullanımı tercih eden kullanıcılar için üretmiş olduğu bir cep telefonu.
Başlıca özellikleri; Kolay kullanımını sağlayan 5 yönlü navigasyon tuşu.
128 x 160 piksel çözünürlüğündeki TFT ekranı. Polifonik ve Mp3 zilseslerini atayabilme. Oyun, wap ve 528 saat (20 gün) bekleme süresi ile sadeliği seven kullanıcılara hitap etmektedir.

Nokia 2330 Classic

Sade dizaynı kolay kullanımı ile içerisinde bir çok özellik barındıran bir cep telefonu. 128 x 160 piksel ekran boyutları.
VGA, 640x480 piksel kamerası ile en güzel anları yakalayın.
Polifonik, MP3 zil sesleri ile istediğiniz şarkıyı müzik olarak kullanabilirsiniz.
5 yönlü navigasyon tuşu ile kolay kullanım.
528 saat bekleme süresi ile her zaman yanınızda.

Nokia 5310 XpressMusic

2 inch büyüklüğünde 240x320 piksel çözünürlüğündeki ekranı.
Daha çok müzik dinlemeyi seven gençlere yönelik bir cep telefonu.
2 megapiksel kamerası ile en güzel anları yakalayın.
8 GB hafıza kartı ile kendinize müzik arşivi oluşturabilirsiniz.
FM radyo özelliği ile müzikden sıkıldığınızda net bir şekilde radyo dinleyebilirsiniz.
288 saat bekleme süresi ile sizi hiç yarıyolda bırakmaz.
Ajanda, alarm, ses kaydı gibi özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırır.

Nokia 7100 Supernova

Kayan kapak tasarımı ile göze çarpan gençlere yönelik bir cep telefonu.
Başlıca özellikleri;
  • 240 x 320 piksel çözünürlüğünde ekranı.
  • 1.3 megapiksel çözünürlüklü kamerası.
  • Bluetooh, MP3 Çalar, FM Radyo.
  • 360 saat bekleme süresi
Telefonun kötü bir özelliği ise mp3 çalabilmesine rağmen bir takılabilir hafıza kartının olmaması.

Samsung S9402 Ego

2.0 inç büyüklüğünde 240 x 320 piksel çözünürlüğünde parlak ekranı.
5 megapiksel, otofokus özelliği bulunan yüksek çözünürlüklü kamerası.
1 Gb hafızası ile verilerinizi cep telefonunuzda saklayın.
3 saat 30 dakika konuşma süresi ile her zaman yanınızda.
MPEG4 Player ile farklı formattaki videoları telefonunuzda oynatın.
Polifonik melodileri ve mp3'leri zil sesi yapabilirsiniz.
MicroSD arttırılabilir hafızası ile cep telefonunuzda mp3, oyun, dosya arşivi oluşturabilirsiniz. (Maximun 8GB)
Çift sim kartı ile tek bir telefonda iki hat kullanabilirsiniz.
MP3 çalar ve FM radyosu ile bir eğlence telefonu.

Nokia E63

3G bant teknolojsi dokunmatik ekranı ile iş adamlarına hitap eden bir iş telefonu diyebiliriz.
Symbian OS 9 işletim sistemi ile cep telefonunuza son yazılım oyun, programları yükleyebilir ve çalıştırabilirsiniz.
110 mb dahili ve arttırılabilir hafızası ile bir çok word, excel dökümanlarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.
2 megapiksel kamerası ile en güzel anları yakalayabilir, 320 x 320 piksel çözünürlüğündeki ekranında izleyebilirsiniz.
MP3 çalar ve FM radyo özelliği ile müzik dinlemenin keyfini her yerde yaşayabilirsiniz.

Nokia N97

Kayan kapak tasarımı ve 3.5 inç büyüklüğünde telefonunuzu
Symbian OS v9.4 işletim sistemi ve dokunmatik ekranı ile kolay kullanım.
5 megapiksel yüksel çözünürlüklü kamerası
32 GB dahili ve arttırılabilir hafıza kartı ile cep telefonunuzdan binlerce müzik, oyun ve video saklayabilirsiniz.
TV çıkışı ile çektiğiniz video ve fotoğrafları televizyon ekranında izleyin.
430 saat bekleme süresi

*Ürün yeni olduğundan fiyatı bilinmemektedir.

Nokia 6260 Slide

Kayar kapaklı gümüş rengi ve büyük ekranı ile multimeyda severler için üretilmiş olan bu cep telefonun bazı özellikleri;
5 megapiksel kamerası ile en güzel anları yakalayın.
320 x 480 piksel çözünürlüklü ekranı ile çektiğiniz video ve fotoğrafları kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.
200 MB dahili ve arttırılabilir hafızası ile telefonunuza en sevdiğiniz parçaları atabilir ve silmenize gerek kalmaz.
FM radyosu ve kutusuyla birlikte standart olarak gelen kulaklığı ile radyo dinleme keyfini yaşayın.
Ajandası, hesap makinası ve not defteri günlük işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nokia 6600 Slide

Nokia şirketinin 2008 yılında çıkarttığı en şık görünümlü cep telefonlarından biri olan 6600 Slide; özel kayar kapağı, şık dizaynı, yüksek çözünürlüklü kamera ve ekranı ile prestij severlere hitap ediyor.
6600 Slide'ın 3.2 megapiksel çözünürlüklü kamerası ile kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz.
Telefonun ekranı 2.2 inç büyüklüğünde (5.5 cm) ve 16 milyon renklidir. Bu yüksek çözünürlüklü ekranı ile Nokia Maps ve oyun uygulamalarını kaliteli bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Telefonun fiyatı: 603,49 YTL civarında
Ürün hakkında daha fazla bilgi için üretici sitesi:
http://www.nokia.com.tr/A41198458